• Home
 • Over ons
 • Menu
 • Formules
 • Blog
 • In beeld
 • Contact
 • © Ter Platse 2018

  Algemene Voorwaarden

  Wanneer moeten het aantal personen doorgegeven worden?

  Wij vragen om ons 1 week op voorhand het juiste aantal door te geven. Dit aantal wordt dan ook aangerekend aangezien wij alles aankopen in functie van het opgegeven aantal. 

  Wat moet er voorzien worden?

  Er dient steeds een vlakke standplaats voorzien te worden met voldoende ruimte om te manoeuvreren en te staan. Indien de ruimte hier niet aan voldoet zijnde te krap, de hellend, te drassig ... is, bestaat de kans dat we niet kunnen openen. Bij twijfel, stuur ons een foto door. 

  Er dient voldoende elektriciteit voorzien te worden. Voor de mobiele frituur is 1 stopcontact binnen de 30 meter voldoende. Voor het hamburger- en braadworstenkraam en het pastakraam dienen er 2 stopcontacten voorzien te worden op 2 diverse circuits en dit binnen de 30 meter. Wij brengen zelf verlengkabels mee.

  Wie zorgt voor de vergunningen?

  Kunnen wij niet op privéterrein staan, dan dient de opdrachtgever zelf in te staan voor de nodige aanvragen bij de stad en gemeente. In sommige gemeentes dient u een vergunnig aan te vragen of mag er niet op de openbare weg gestaan worden. Alle boetes bij overtreding of nalatigheid zijn ten koste van de opdrachtgever.

   

  Wat bij annulatie?

  Indien de reservatie vast lag en deze wordt geannuleerd, dan zijn wij genoodzaakt 250 euro forfaitaire schadevergoeding te vragen. Dit dient gestort te worden op het rekeningnummer van Ter Platse die u dan meegedeeld wordt. Indien er een annulatie zich voor zou doen, is het altijd in uw belang de reden mee te delen. Voor bepaalde redenen wordt de schadevergoeding niet aangerekend. Elk geval wordt apart bekeken. Indien de boeking verplaatst wordt naar een datum die voor ons ook nog beschikbaar is, dan wordt deze schadevergoeding niet gevraagd.

  Als wij er omwille van overmacht (te gladde wegen, defect aan de kramen...) niet kunnen geraken, zullen wij alles proberen te doen om tot een oplossing te komen. Echter kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden en kan er geen compensatie gevraagd worden.

  Graag geven wij u mee dat dit tot op heden nog niet is voorgevallen.

  Uw gegevens

  Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet doorgegeven aan derden. Wanneer u ons contacteert per mail, telefoon of via het contactformulier gaat u ermee akkoord dat uw gegevens (tijdelijk) worden bijgehouden zodat wij u terug kunnen contacteren en uw feest tot in de puntjes geregeld kan zijn.

   

  frietjes met heerlijke snacks!

  Ook zin in pasta op uw feest?!

  omwille van corona zijn onze vaste standplaatsen momenteel geschrapt. Onze excuses!